Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de los usuarios. Si estás navegando por nuestro sitio consideramos que las aceptas. Más información.

Constelaciones familiares

Taller de constelacions familiars 26 de Maig de 14 a 21hores

Una constel·lació familiar és un mètode terapèutic, desenvolupat per Bert Hellinger, que treballa directament amb l’inconscient, la part més profunda del nostre ésser.

Al voltant del 70% dels problemes psicològics que ens afecten a tots provenen de la nostra història i la nostra relació familiar. Les constel·lacions familiars treuen a la llum ràpidament la dinàmica que causa el patiment i, si es donen les circumstàncies apropiades, les recol·loca en el mateix moment.


Gran part dels bloquejos i patrons dolorosos no són sempre responsabilitat directa de les nostres decisions, ja que en el nostre ésser existeix un nivell més profund, l’inconscient, on hi descansen instruccions incondicionals, heretades dels nostres pares, avis, besavis i demés ancestres. Aquests patrons es fan visibles per exemple en l’elecció de la parella, en la realització dels projectes de vida o en les malalties. Les constel·lacions familiars serveixen per a alliberar-nos d’aquelles creences, pensaments, històries, emocions, que no ens permeten viure plenament, que no ens agraden de nosaltres, que repetim freqüentment (patrons) i que no sabem canviar amb resultats satisfactoris. Una vegada ens hem alliberat de tot això, podem caminar cap al benestar.

El mètode de les constel·lacions familiars destaca per la seva rapidesa. En una constel·lació, d’una durada mitjana aproximada d’una hora, surt a la llum i s’aborda el vertader tema causant del problema presentat pel client, en oposició a processos que poden durar anys en altres tipus de teràpies.

El mètode es fonamenta en el treball amb representants i en grup. L’abast del treball no es limita només a la persona que ha fet la seva constel·lació, sinó també al seu sistema familiar, ja que quan un element del sistema es mou, tots es recol·loquen alhora, trobant un nou equilibri. Així mateix, el treball d’una persona en la seva constel·lació afecta la resta de participants del taller, ja que moltes problemàtiques són comuns, en major o menor grau, a les de la resta de participants.

Les constel·lacions familiars es realizen habitualment amb vàries persones que assisteixen a un mateix taller i que, en general, no tenen cap vinculació. És important incidir en què, tot i que les constel·lacions familiars es realitzen en grup, no és una teràpia de grup com a tal. No és necessari tenir coneixements sobre constel·lacions familiars per poder assistir als tallers. La manera de treballar és ordenada i al mateix temps vivencial i creativa.

Cada persona que assisteix a un taller de constel·lacions familiars realitza un treball personal, tant en la seva constel·lació com en les dels demés. És molt comú sentir que el rol que experimenta cada persona com a representant d’una constel·lació està relacionat amb aspectes de la seva vida i història personal.

Amb una constel·lació podem tractar, entre molts d’altres, els següents temes:
• Conflictes de parella, actual o anterior.
• Dificultats en les relacions familiars.
• Addiccions.
• Recursos per a encarar malalties.
• Problemes de fertilitat. Adopcions.
• Destins difícils: morts prematures, avortaments...
• Traumes de la infància.
• Auto-sabotatge per a no aconseguir èxit econòmic, professional o personal.
• Pèrdues i dols. Esdeveniments tràgics.

Qüestions pràctiques:

L'aportació al taller és de 50 euros. Els representants aporten 15 euros.

Insacripció al 647791129.

Toni Ferragut és facilitador de Constel·lacions Familiars i té coneixements de Biodescodificació, PNL, Heptagrama, Anàlisi Transaccional i Astrologia. És, a més a més, doctor en Matemàtiques i té dues filles.

Testimonios de nuestros alumnos

 • Aida Ribot

  Los sonidos y vibraciones retumban por todo el cuerpo. Sientes que la cabeza te da vueltas y que los músculos se relajan.

  Sientes estallidos de vibraciones por los brazos y piernas, un cosquilleo que va y viene constantemente. Es una experiencia única y relajante de las que más he sentido. Después de una sesión, salgo de clase como si estuviera flotando.

  Aida Ribot Profesora de inglés
 • Esther Beltran

  Es una experiencia intensa, el sonido penetra en las capas más profundas de nuestra psique y de nuestro cuerpo , atraviesa capas de nuestras barreras emocionales para sanarlas. Es como recibir un baño de luz a través de otro medio, nos despeja la mente y despierta nuestra conciencia.

  Esther Beltran Terapeuta cuántica
 • Luisa Siles

  Las sensaciones que me producen los sonidos de los cuencos es muy placentera de relax total, empieza el sonido a entrar por un oído y haciendo circulo entra por el otro, por toda la cabeza después se expande por todo el cuerpo, entrando por las palmas de las manos en vibración y sintiendo lo mismo por los pies, es un placer y otro placer es el yoga.

  Luisa Siles Maestra de Reiki
 • M Cruz Barón

  Las meditaciones con sonidos de cuencos, flautas, tambores, platillos, cantos... es sobre todo un viaje a lo profundo del alma.

  En la sesión de hoy he conectado con la gran vibración de los cuencos de más tamaño. El sonido ha pasado por mi cuerpo haciendo de mí un sonido más. El sonido envolvente de las campanillas y platillos me ha levantado del suelo y he dado vueltas por la sala. El palo de la lluvia me ha conectado con mi alma apache. Los mantras con templos sagrados de la India o el Tíbet.

  M Cruz Barón Grafóloga
  Leer más...

Visita la tienda online de Dharmayoga Rubí.

Ver tienda
Envío gratuito

Quiénes somos

Dharmayoga es un espacio creado y pensado para ayudar a las personas a recobrar su salud. Despertando sus propios canales de auto curación y que de forma sutil, poco a poco, vayan interesándose en mantener un estado de salud permanente, mental y físico.

Más información

Turipano360 | Marketing Online
© 2014. Todos los derechos reservados.

Novedades

Suscríbete

Colaboraciones

Centro colaborador con:

AEPY

AEPY